Bestill katalog
Bestill katalog

Om Sand Bygg

Vi kan løse de fleste type prosjekter – Sand Bygg bygger hus og hytter i Fosen og i Trondheim.
Vi tar også på oss oppussing og rehabiliteringsoppdrag.

 

Din byggmester i Fosen og Trondheim Sand Bygg er en lokal byggmesterbedrift, som driver med det meste innenfor tømrerarbeid. Vi startet opp i Rissa i 1997. Bedriften var i starten organisert som et personlig enkeltmannsforetak av tømrermester Oddmund M. Sand.

Vi er en familiebedrift med over 30 års erfaring innen tømrer- og murerfaget. Bedriften var i starten organisert som et personlig enkeltmannsforetak av tømrermester Oddmund M. Sand. I 1997 ble vi omorganisert til et aksjeselskap.

I dag har vi 10 ansatte, hovedkontor på Torget i Rissa sentrum og utfører arbeid på hele Fosen og i Trondheim. Vi innehar bred kompetanse med faglærte i tømrerfaget, murerfaget og malerfaget. Dette gjør at firmaet dekker de fleste behov fra prosjektering til ferdigstilling av byggeprosjekter.

Vi prosjekterer og gjennomfører, rehabiliterer, bygger nybygg og utøver vedlikeholdsarbeid i både privat og offentlig sektor, gjerne som totalentreprenør.

Vi utfører oppdrag for privatpersoner, næring, landbruk, borettslag, sameier, boligbyggelag og forsikringsbransjen. Vi kan løse de fleste type prosjekter, ta kontakt.

Hos oss jobber i hovedsak lokale tømrere, byggmestere og lærlinger. Vi er stolte av den kontinuiteten og erfaringen dette gir oss, og jobber kontinuerlig med rekruttering via lærlingordningen til fylket.

Fagkunnskap gir trygghet
Vi er medlem i Mesterhus, som i mange år har vært ledende leverandør av skreddersydde eneboliger og flermannsboliger i Norge. For at du som kunde skal bli fornøyd sier i vi i Mesterhus: «Det blir som avtalt».